• Посилання скопійовано

Як місцеві органи влади здійснюють перевірки з праці? — методика від Держпраці

Держпраці спільно з Асоціацією міст України розробили методичні рекомендації на тему «Здійснення органами місцевого самоврядування контролю за додержанням законодавства про працю»

Як місцеві органи влади здійснюють перевірки з праці? — методика від Держпраці

Держпраці спільно з Асоціацією міст України розробили методичні рекомендації «Здійснення органами місцевого самоврядування контролю за додержанням законодавства про працю» (завантажити).

Видання допоможе органам місцевого самоврядування (ОМС) підвищити ефективність у сфері контролю за додержанням законодавства про працю, урегулювання ситуації щодо конкурентних умов малого та середнього підприємництва, «детінізації» зайнятості та збільшення надходжень до місцевих бюджетів.

Нагадуємо, Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» №1774-VIII до відання виконавчих органів міських рад міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад віднесено здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та накладення штрафів за його порушення.

Джерело: Держпраці у Рівненській області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»