• Посилання скопійовано

59,9 млрд грн – сума сплачених місцевих податків за І квартал 2019 року

З початку року до місцевих бюджетів надійшло 59,9 млрд грн

59,9 млрд грн – сума сплачених місцевих податків за І квартал 2019 року

ДФСУ доповідає, що у січні-березні 2019 року до місцевих бюджетів надійшло 59,9 млрд грн платежів, що контролюються ДФС. Це на 17,6%, або на 9 млрд грн перевищує надходження відповідного періоду минулого року.

У березні до місцевих бюджетів платниками податків спрямовано 19,5 млрд грн. Порівняно з березнем минулого року надходження зросли на 8%, або на 1,5 млрд грн.

З початку року до зведеного бюджету надійшло 60 млрд грн податку на доходи фізичних осіб. Це на 22,6%, або на 11,1 млрд грн більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Надходження податку на доходи фізичних осіб у березні склали 21,3 млрд грн. Порівняно з березнем минулого року ці надходження зросли на 22%, або на 3,8 млрд грн.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»