• Посилання скопійовано

Найближчим часом ПФУ буде надавати увесь спектр дистанційних послуг

Про це зазначив Голова правління ПФУ Євгеній Капінус на підсумковому прес-заході

Найближчим часом ПФУ буде надавати увесь спектр дистанційних послуг

Всеукраїнський прес-тур з метою популяризації нових сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України завершився 25 квітня прес-конференцією для журналістів Київської, Чернігівської, Черкаської областей та міста Києва. Серед послуг – безкоштовне СМС-інформування, дистанційне отримання довідок з QR-кодом, отримання інформації про страховий стаж, кабінет страхувальника для роботодавців та багато інших корисних можливостей. 

Підсумковий прес-захід відбувся за участю Голови правління Пенсійного фонду Євгенія Капінуса, заступників Голови правління, директора Департаменту інформаційних систем та електронних реєстрів Фонду, керівників головних управлінь Фонду у Черкаській, Чернігівській, Київській областях та місті Києві, а також представників проекту USAID «Трансформація фінансового сектору в Україні».

«Найближчим часом ми зможемо надавати основний масив дистанційних послуг через наші веб-ресурси. Крім того, сьогодні ми працюємо над запровадженням нового сервісу – електронної черги. Кожен користувач веб-порталу незабаром зможе записатисьна прийом до будь-якого відділення Фонду онлайн. Це дасть можливість зекономити час нашим клієнтам і уникнути черг при відвідуванні наших установ. Ми сподіваємось, що сервіси, над розробкою яких працює Пенсій фонд, будуть корисними для усіх категорій громадян», – повідомив Євгеній Капінус.

Довідково: протягом квітня керівники Пенсійного фонду України провели прес-конференції у п’яти обласних центрах країни, залучивши до обговорення темидистанційних послуг понад 200 представників засобів масової інформації.

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»