• Посилання скопійовано

Гончарук вважає за можливе побороти контрабанду до кінця року

Прем'єр-міністр України О.Гончарук висловив довіру новому голові ДМС М. Нефьодову і вважає за можливе побороти контрабанду до кінця 2019 року

Гончарук вважає за можливе побороти контрабанду до кінця року

Як повідомляє «Інтерфакс», прем'єр-міністр України Олександр Гончарук висловив довіру новому голові Державної митної служби Максиму Нефьодову і вважає за можливе побороти контрабанду до кінця 2019 року.

«Контрабанда – це також історія, яку ми маємо перемогти цього року. Є Макс Нефьодов. Я йому дуже довіряю і вважаю, що він дуже сильний менеджер, чесна людина. І я дуже сподіваюся на те, що вже цього року контрабанда як системне явище піде в минуле», – наголосив Гончарук на зустрічі з журналістами в Києві в п'ятницю.

Він зазначив, що для цього Україна має все необхідне – потрібно лише кілька місяців на налагодження роботи системи.

«Для цього є все – є СБУ, є Прикордонслужба з новим менеджером, є Макс Нефьодов на митниці. Йому потрібно пару місяців для того, щоб зробити систему керованою, тому що зараз це швидше «мозок без рук і ніг», – зазначив прем'єр-міністр.

Водночас він наголосив, що побудова такої великої державної машини потребує часу, але вона у будь-якому разі має почати повноцінно функціонувати, і це має бути зроблено до кінця року.

«За різними оцінками, обсяг контрабанди оцінюється в мільярди доларів», – зазначив Гончарук.

За його словами, перемога над контрабандою також дасть змогу залучити додаткові ресурси до бюджету, що допоможе уряду у виконанні завдання президента «подолати бідність».

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»