• Посилання скопійовано

Зеленський доручив завершити реформу митної служби до кінця року

2 вересня Президент України Володимир Зеленський доручив Кабміну завершити процес реформування нової митної служби до кінця 2019 року

Зеленський доручив завершити реформу митної служби до кінця року

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабміну завершити процес реформування нової митної служби до кінця 2019 року. Про це президент заявив на нараді за участю голів парламенту Кабміну і правоохоронних органів, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Зеленського, питання протидії контрабанді та корупції при митному оформленні товарів є пріоритетним для завершення реформування нової митної служби.

«Забезпечити запуск діяльності державної митної служби України. Не допустити до роботи в ній старих – всіх. Всіх старих корупціонерів. Я особисто буду вам допомагати. Термін до 1 грудня 2019 року. Відповідальний: прем'єр-міністр Олексій Гончарук, міністр фінансів Оксана Маркарова, голова митної служби Максим Нефьодов», – заявив Зеленський.

Також Зеленський доручив до 1 січня 2020 року запустити систему «єдиного вікна» на митниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Зеленський доручив уряду підготувати план реструктуризації «Укрзалізниці». Процес має бути завершений до кінця 2019 року.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»