• Посилання скопійовано

Увага! ДРС затвердила план комплексних перевірок на 2020 рік

Згідно з планом у 2020 році буде проведено понад 32 тис. перевірок підприємств та підприємців

Увага! ДРС затвердила план комплексних перевірок на 2020 рік

Наказом ДРСУ від 15.11.2019 р. №196 затверджено План здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2020 рік. Про це повідомила прес-служба ДРСУ.

Переглянути його можна:

За затвердженим планом наступного року буде проведено 32 216 перевірки підприємств та підприємців (це на 1989 більше, ніж було у плані на 2019 рік).

Нагадуємо, що згідно зі ст. 5 Закону «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» підставою для проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю) щодо суб’єкта господарювання є внесення одного й того самого суб’єкта господарювання до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) різних органів державного нагляду (контролю).

Такий комплексний плановий захід проводиться один раз на рік, а усі  контролюючі органи, які запланували перевірити даного суб’єкта господарювання, можуть його перевірити виключно у строки, встановлені Планом здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2020 рік.

Важливо! В жовтні цього року 28 контролюючих органів оприлюднили проекти планів перевірок на 2020 рік. Про це читайте тут. Але затверджених наказів щодо їх проведення ще не має.

 

А що з планом перевірок ДПСУ на 2020 рік?

План-графік податкових перевірок на 2020 рік має бути оприлюднений до 25 грудня року, що передує року, в якому проводитимуться такі документальні планові перевірки. Тож наразі чекаємо.

План-графік документальних планових перевірок на 2019 рік дивіться тут або на Інспекційному порталі.

***

Читайте також: Увага! З'явився проект плану комплексних перевірок на 2020 рік

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»