• Посилання скопійовано

Онлайн-система скарг: новий сервіс від ДМС

ДМС запустила систему подання скарг онлайн, яка поки що працює в тестовому режимі

Онлайн-система скарг: новий сервіс від ДМС

Мінфін розповідає, що Державна митна служба запустила систему подання скарг онлайн, яка поки що працює в тестовому режимі. Про це повідомив голова відомства Максим Нефьодов.

 

Що відомо про систему

На розгляд скарги відводиться до п’яти робочих днів. Вся комунікація буде проводитися виключно в електронній формі та «людською мовою».

Скарги будуть перенаправлятися в регіони, а на центральному рівні ДМС буде відслідковувати статистику та об’єктивність відповідей.

Нефьодов також застеріг від використовування спаму.

«У кожному регіоні виділені люди, яким будуть перенаправлятись скарги. На центральному рівні відслідковуємо статистику та об'єктивність відповіді. Але одразу кажу – це інструмент реакції на проблеми, а не спаму на кшталт «знизьте мита» чи «розкажіть, як імпортувати білих ведмедей». На таке відповідати не будемо», – написав він.

Нефьодов додав, що з грудня планується інтегрувати систему в спільний Контактний центр Кабміну.

Перевірити роботу онлайн-системи скарг можна за посиланням.

Нагадаємо, що 5 липня Кабінет міністрів України звільнив Максима Нефьодова з посади заступника міністра економічного розвитку і торгівлі та призначив головою Державної митної служби.

Джерело: Мінфін

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»