• Посилання скопійовано

Не отримали ліцензію на реалізацію пального - чекайте на штрафи

У рамках контролю до СГ без ліцензії вже застосовано фінансові санкції на загальну суму 7,75 млн грн

Не отримали ліцензію на реалізацію пального - чекайте на штрафи

ДПС у м. Києві нагадує, що з 01.07.2019 року розпочато ліцензування виробництва, оптової та роздрібної торгівлі пальним, а також зберігання пального.

На сьогодні ГУ ДПС у м. Києві вже оформлено 283 ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним та 9 ліцензій на зберігання пального.

З інформацією про видані ліцензії можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі суб’єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним тут>>

Фіскали звертають увагу, що до суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю пальним без наявності відповідної ліцензії, застосовуються фінансові санкції.

Так,  в рамках контролю, до таких суб’єктів господарювання вже застосовано фінансові санкції на загальну суму 7,75 млн грн.

У разі виявлення випадків торгівлі пальним без відповідної ліцензії, просимо повідомляти ДПС у м. Києві за номером телефону: 482-34-59. 

***

Читайте також:

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»