• Посилання скопійовано

Єдиний держреєстр ліцензій на операції з пальним: новий сервіс від ДПС

Реєстр розміщено у банері «Відкриті дані» головної сторінки сайту ДПС

Єдиний держреєстр ліцензій на операції з пальним: новий сервіс від ДПС

Державна податкова служба України оприлюднила новий набір даних у формі відкритих даних «Єдиний державний реєстр суб’єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним».

Зазначений набір даних оприлюднено і в подальшому буде оновлюватися на Порталі відкритих даних Єдиного державного вебпорталу відкритих даних та у банері «Відкриті дані» головної сторінки офіційного вебпорталу ДПС.

Новий набір розміщено відповідно до п. 5 Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, затвердженого постановою КМУ від 21.10.2015 р. №835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних» (зі змінами).

ДПС закликає громадськість використовувати набори даних, які оприлюднюються у формі відкритих даних.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»