• Посилання скопійовано

Зустрічайте! Плани перевірок Фонду соцстраху на І квартал 2020 року (оновлено)

Всі регіональні управління Фонду соцстраху та Фонд у м. Києві оприлюднили Плани-графіки проведення документальних планових перевірок страхувальників на І квартал 2020 року

Зустрічайте! Плани перевірок Фонду соцстраху на І квартал 2020 року (оновлено)

Нагадуємо, що з березня 2019 року відновлено проведення планових перевірок страхувальників щодо використання ними коштів Фонду. При цьому квартальні плани-графіки проведення планових перевірок повинні розміщуватись на веб-порталах Фонду в областях та місті Києві. На 2019 рік їх дивіться тут.

Станом на на 21.12.2019 р. всі регіональні регіональні управління Фонду соцстраху та Фонд у м. Києві уже оприлюднили Плани-графіки проведення документальних планових перевірок страхувальників на І  квартал 2020 року. А саме:

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»