• Посилання скопійовано

Органи держринкового нагляду будуть надавати консультації СГ

Мінекономіки пропонує врегулювати надання органами державного ринкового нагляду консультацій суб’єктам господарювання

Органи держринкового нагляду будуть надавати консультації СГ

Держпраці у Вінницькій області розповідає, що Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України оприлюднено для обговорення проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання органами державного ринкового нагляду безоплатної консультаційної підтримки суб’єктам господарювання з питань здійснення державного ринкового нагляду».

Мінекономіки розроблено проект постанови, яким передбачається затвердити Порядок надання органами державного ринкового нагляду безоплатної консультаційної підтримки суб’єктам господарювання з питань здійснення державного ринкового нагляду (далі – Порядок).

Зазначеним Порядком встановлюються основні вимоги щодо організації і надання органами державного ринкового нагляду консультацій суб’єктам господарювання з питань здійснення державного ринкового нагляду.

Реалізація положень проекту постанови призведе до підвищення рівня правової обізнаності та поінформованості суб’єктів господарювання щодо вимог органів державного ринкового нагляду під час здійснення заходів державного ринкового нагляду, що сприятиме:

  • зменшенню порушень з боку суб’єктів господарювання під час реалізації нехарчової продукції;
  • розвитку співпраці між органами державного ринкового нагляду та суб’єктами господарювання;
  • введення в обіг на споживчий ринок України безпечної нехарчової продукції.

Джерело: Держпраці у Вінницькій області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»