• Посилання скопійовано

ДПС почала видавати інформаційні листи з роз'ясненнями

ДПС розпочала серію публікацій інформаційних листів. Теми для роз’яснення визначаються на підставі адмінпрактики, а також запитів, які надходять від платників

ДПС почала видавати інформаційні листи з роз'ясненнями

ДПС розпочала серію публікацій інформаційних листів. Теми для роз’яснення визначатимуться, спираючись на адміністративну практику, а також запити, які надходять від платників.

У інформаційному листі №1 висвітлено такі питання:

  • внесення процентів по кредиторській заборгованості перед нерезидентом до статутного капіталу української компанії: до чого прирівнюється?
  • операція з повернення учаснику товариства коштів або майна, раніше внесених ним до статутного капіталу товариства: як оподатковується?
  • повернення коштів, передбачене програмами лояльності, не включається до бази оподаткування ПДВ;
  • акцизна накладна на втрачене та/або використане пальне;
  • роздрібний продаж алкогольних напоїв: важливо знати.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»