• Посилання скопійовано

107 тисяч підприємств відвідає Держпраці з метою боротьби з коронавірусом

Міністр економіки Т. Милованов розповів, що в рамках боротьби з коронавірусом Держпраці планує відвідати 107 тисяч підприємств, а ДПСС - понад 27 тисяч шкіл та дитячих садочків

107 тисяч підприємств відвідає Держпраці з метою боротьби з коронавірусом

26 лютого Держпраці повідомила про старт всеукраїнської роз'яснювальної кампанії щодо коронавірусу через служби, які підпорядковуються Мінекономіки. Про це ми писали тут.

Як повідомив міністр економіки Т. Милованов на своїй сторінці у Facebook, 27 лютого (як і планувалося) фахівці Держпраці та ДПСС "пішли в люди".

"Дитячі садки, школи, сфери харчування та торгівлі, готелі - усі ті місця, де люди найбільш вразливі. Ми даємо листівки, проводимо роз'яснення. По міністерству також посилили роботу - поставили санітайзери, у кожного заступника повісили плакати із роз'ясненнями", - зазначив міністр.

За словами Милованова, загалом Держпраці планує відвідати 107 тисяч підприємств, а ДПСС - понад 27 тисяч шкіл та дитячих садочків.

"Усюди роздаємо матеріали, навчаємо людей як себе убезпечити. Роботу ведуть фахівці, що мають відповідні компетенції", - додав він. 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»