• Посилання скопійовано

Кабмін відмовився від реорганізації Держспоживслужби

За словами Шмигаля, в Уряді відмовилися від ідеї реорганізації Держпродспоживслужби

Кабмін відмовився від реорганізації Держспоживслужби

РБК-Україна повідомляє, що Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час зустрічі з представниками бізнесу заявив, що в уряді відмовилися від ідеї реорганізації Держпродспоживслужби. Водночас в Україні з'явиться новий окремий санітарно-епідемічний орган.

Про це повідомляє прес-служба Європейської бізнес-асоціації.

Під час зустрічі глава українського уряду запевнив, що Держспоживслужба буде й надалі працювати у звичному режимі та з притаманними їй функціями. Держспоживслужба, як і раніше, контролюватиме виробництво та експорт продукції.

Крім того, для контролю за захворюваннями в Україні буде створено окремий орган, який підпорядковуватиметься Міністерству охорони здоров'я України.

Нагадаємо, раніше головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив про наміри провести реорганізацію Держпродспоживслужби, надавши їй додаткові функції санітарно-епідемічного нагляду.

Як пояснював Ляшко, нова служба контролю за захворюваннями має покращити реагування на епідемії в Україні; він також запропонував переглянути функціонал системи громадського здоров'я.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»