• Посилання скопійовано

В Україні планують ліквідувати обласні підрозділи Держекоінспекції

В Україні замість обласних мають створити окружні підрозділи ДЕІ, що дозволить зменшити бюджетні витрати на апарат інспекції

В Україні планують ліквідувати обласні підрозділи Держекоінспекції

Голова Державної екологічної інспекції України Андрій Мальований на своїй сторінці у Facebook повідомив повідомив, що в  Україні замість обласних мають створити окружні підрозділи ДЕІ, що дозволить зменшити бюджетні витрати на апарат інспекції, налагодити співпрацю між підрозділами та підвищити ефективність роботи.

«Частину підрозділів ліквідують, частину об’єднають, а натомість з’являться управління у Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях», – роз’яснює в дописі чиновник.

За словами Мальованого, постанову має ухвалити Кабмін в найближчому майбутньому, що дасть змогу почати реформування Держекоінспекції в цілому.

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»