• Посилання скопійовано

Держпродспоживслужба посилить контроль за карантином, – Степанов

МОЗ просить Держпродспоживслужбу посилити контроль за карантином. За позицією міністра Максима Степанова, порушення протиепідемічних правил призводить до істотного поширення коронавірусу

Держпродспоживслужба посилить контроль за карантином, – Степанов

«РБК-Україна» розповідає, що Міністерство охорони здоров'я просить Держспоживслужбу посилити контроль за карантином. Порушення протиепідемічних правил призводить до істотного поширення коронавірусу.

Про це під час візиту до Чернігова заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За словами Степанова, 70-80% продавців на центрально ринку Чернігова не носять масок, або носять її на підборідді.

«Я підкреслюю, що дотримання правил – це насамперед зобов'язання перед самим собою, а не перед урядом, державою чи міністерством. Це ваше здоров'я, ваше життя, це здоров'я і життя ваших близьких. Це не питання штрафів, це питання безпеки», – підкреслив глава МОЗ.

Він звернувся до міністра економіки Ігоря Петрашка, відзначивши необхідність посилити контроль з боку Держспоживслужби об'єктів масового скупчення людей.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»