• Посилання скопійовано

Бажаєте перевірити свого партнера: скористайтеся сервісом на сайті ДПС

Податківці рекомендують скористатися електронним податковим сервісом «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера». Сервіс функціонує на головній сторінці офіційного вебпорталу ДПС

Бажаєте перевірити свого партнера: скористайтеся сервісом на сайті ДПС

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує платникам податків, що відбір бізнес – партнерів для співпраці можливо здійснити скориставшись електронним податковим сервісом «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера». Сервіс функціонує на головній сторінці офіційного вебпорталу ДПС України.

Електронний податковий сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» дає можливість перевіряти у відкритих для загального користування податкових джерелах (базах даних) інформацію відносно будь - якого платника податків, необхідну для укладання господарських відносин з потенційними бізнес – партнерами, та попереджати встановлення ділових відносин з нечесними суб’єктами.

Крім того, на офіційному вебпорталі ДПС (http://tax.gov.ua) оприлюднюється інформація про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, з якою можна ознайомитись за посиланням: Головна/ Відкриті дані/ інформація про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг.

Для перевірки надійності ділового партнера, зокрема, щодо сумлінності у сплаті податків, достатньо ввести відому інформацію в одне з полів або в обидва поля і система здійснить пошук у базах даних, доступних для публічного використання та повідомить про результати пошуку з зазначенням інформації щодо відсутності або наявності боргу у платника податків.

Оновлення інформації на сайті щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом (наявність заборгованості) відбувається щоденно, крім вихідних та святкових днів, після проведення розрахунків зведених показників в центральній базі даних за результатами попереднього банківського дня.

Шановні платники, користуйтеся електронними сервісами ДПС задля успішного бізнесу!

Джерело: ДПС у Донецькій області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»