• Посилання скопійовано

Увага! Псевдоподатківці вимагають грошей через Viber

Через Viber зловмисник від імені начальника Каланчацької податкової інспекції телефонував підприємцям та пропонував угоду

Увага! Псевдоподатківці вимагають грошей через Viber

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі просить підприємців Херсонщини бути вкрай уважними та максимально попередити своїх колег по бізнесу про новий вид шахрайства через соціальні мережі.

Учора, через Вайбер (номер – 0631187619) невідомий чоловік від імені начальника Каланчацької податкової інспекції телефонував підприємцям та пропонував угоду. За різні грошові суми він обіцяв не проводити перевірку господарської діяльності підприємств. Вірогідність того, що телефонує начальник ДПІ підтверджувало фото, яке з’являлося під час виклику на екранах. Зловмисник використав сімейну фотографію, де податківець разом із дружиною. У такий спосіб аферист намагався видурити гроші у довірливих громадян.

В якості платіжного інструменту міг використовувати банківську карту 5167 8031 0666 5479 (термін дії – 05/25).

Каланчацькі платники відразу забили на сполох. Начальник податкової інспекції Дмитро Ковальов звернувся із заявою до поліції.

Тож, шановні підприємці, ви досвідчені фахівці у своїй діяльності, кожен із вас має вищу освіту не потрапляйте на вудку шахраїв. При отриманні схожого на вищезгадане, дзвінка або повідомлення ні в якому разі не перераховуйте кошти, а зверніться з заявою до поліції, та повідомте про такий випадок керівника ДПІ.

***

Читайте також: Будьте обачні! Псевдоподатківці вимагають гроші у платників податків

Джерело: ДПС у Херсонській області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»