• Посилання скопійовано

Податкову міліцію не встигнуть ліквідувати до кінця 2020 року

За словами глави ДФС, ліквідація служби вимагає багато часу і дотримання певних процедур

Податкову міліцію не встигнуть ліквідувати до кінця 2020 року

Україна не встигне ліквідувати Державну фіскальну службу (ДФС) до кінця 2020 року. Про це заявив в інтерв'ю LIGA.net в.о. глави ДФС Сергій Солодченко.

«Чисто податкову міліцію до кінця року ліквідувати можливо. Всю ДФС – будуть складності», – зазначив Солодченко.

За його словами, ДФС – правонаступник багатьох великих структур, наприклад, Міністерства доходів і зборів, тому для ліквідації потрібен час.

«У нас є чимало людей, які перебувають у відпустках із догляду за дитиною, є майно, яке треба передавати, зокрема мова йде про окуповані території, питання передачі озброєння, конфіскату. Всі ці моменти вимагають значного часу і дотримання певних процедур», – підкреслив Солодченко.

Він зазначив, що зараз у структурі ДФС залишилася тільки податкова міліція, а також адміністративний персонал: кадри, бухгалтерія тощо.

«Загалом у ДФС працює близько 5000 осіб. З ліквідацією всіх співробітників звільнять», – зазначив глава служби.

Джерело: ЛІГА.net

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»