• Посилання скопійовано

Держпраці вкотре вирішила боротися з тінізацією. Цього разу – на транспорті та серед кур'єрів

З 28 жовтня до 15 листопада триватиме інформаційна кампанія Держпраці з детінізації зайнятості у сфері транспорту та кур’єрської діяльності

Держпраці вкотре вирішила боротися з тінізацією. Цього разу – на транспорті та серед кур'єрів

На виконання окремого доручення Держпраці з 28 жовтня стартувала всеукраїнська інформаційна кампанія з детінізації зайнятості у сфері транспорту  та кур’єрської діяльності. Кампанія триватиме до 15 листопада.

Зокрема, інформаційно-роз’яснювальна робота щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері транспорту та кур’єрської діяльності буде проводитися Управлянням Держпраці  у Хмельницькій області спільно з органами місцевого самоврядування, Державною податковою службою, Пенсійним фондом, Державною службою зайнятості, Національною поліцією та місцевими державними адміністраціями.

Інформаційна кампанія стосуватиметься насамперед питання виявлення неоформлених трудових відносин. Зокрема, у ході її проведення інспектори праці, використовуючи різні шляхи інформування, надаватимуть консультації та роз’яснення вимог чинного законодавства про працю, особливу увагу звертатимуть на питання оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

***

Читайте також:

Джерело: Держпраці у Хмельницькій області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»