• Посилання скопійовано

Роботу ЦОП на територіях червоної зони Київської області призупинено

Наразі надання адміністративних послуг ЦОП у містах Васильків, Обухів, Переяслав, Фастів та у Баришівському, Кагарлицькому, Миронівському, Обухівському районах здійснюється виключно онлайн

Роботу ЦОП на територіях червоної зони Київської області призупинено

 ДПС у Київській області повідомляє, що з метою  забезпечення належного виконання вимог п. 3 постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID - 19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2», у зв’язку з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  від 06.11.2020 про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID - 19 у містах  Васильків, Обухів, Переяслав, Фастів та у Баришівському, Кагарлицькому, Миронівському, Обухівському районах, роботу Центрів обслуговування платників (далі - ЦОП) Васильківської, Обухівської, Переяславської, Фастівської, Баришівської, Кагарлицької, Миронівської ДПІ призупинено.

Наразі надання адміністративних послуг зазначеними ЦОП здійснюється  виключно в  онлайн-режимі. В окремих випадках послуги надаються за попереднім записом.

Графік роботи всіх ЦОП Київщини:

Понеділок - четвер з 8:00 до 17:00

П’ятниця з 8:00 до 15:45 год.

Обідня перерва з 12:00 до 12:45 год.

Надання адміністративних послуг у ЦОП здійснюється за таким графіком:

З 10:00 хв. до 17:00 (у п’ятницю  до 15:45).

Субота, неділя - вихідний.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням  www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Підписуйтеся на telegram-канал Державної податкової служби України t.me/tax_gov_ua.

Джерело: ДПС у Київській області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»