• Посилання скопійовано

Зустрічайте! План-графік перевірок ДПСУ на 2021 рік

Податківці оприлюднили план-графік перевірок на 2021 рік. За ним наступного року планують провести 6288 перевірок

Зустрічайте! План-графік перевірок ДПСУ на 2021 рік

Сьогодні, 24 грудня 2020 року, ДПСУ оприлюднила на своєму вебсайті План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2021 рік.

Як і минулорічний, план-графік на 2021 рік складається з чотирьох розділів (для швидкого пошуку у файлах користуйтеся комбінацією клавіш Ctrl+F):

  • Розділ I "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та Розділ II "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" (завантажити). За ними наступного року податківці планують провести  4269 податкових перевірок.
  • Розділ ІІІ "Документальні планові перевірки фізичних осіб (завантажити). Він налічує 1664 особи, до якої планує наступного року завітати з візитом ДПС"
  • Розділ IV. Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (завантажити). З таких питань податківці планують провести 355 перевірок.

Загалом у 2021 році податківці планують провести 6288 планових перевірок (для порівняння - на початку 2020 року у плані-графіку перевірок було 6147 підприємств та підприємців).

***

Зверніть увагу також:

  • Плани перевірок Держпраці, ПФУ та ще інших контролюючих органів на 2021 рік дивіться ось тут>>
  • План комплексних перевірок на 2021 рік - за посиланням>>
  • Плани перевірок Фонду соцстраху на І квартал 2021 року - дивіться у новині.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»