• Посилання скопійовано

ДПС виявила схему формування податкового кредиту за безтоварними операціями на суму 9,5 млн грн

Посадові особи низки CГ відобразили у податковому обліку безтоварні операції та сформували податковий кредит для підприємств реального сектору економіки

ДПС виявила схему формування податкового кредиту за безтоварними операціями на суму 9,5 млн грн

Податківцями  спільно з працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Тернопільській області  задокументовано факти безпідставного формування податкового кредиту на суму 9,5 млн гривень.

Як з’ясували фахівці підрозділу боротьби з відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Тернопільській області,  посадові особи низки суб’єктів господарювання відобразили у податковому обліку безтоварні операції та сформували податковий кредит для підприємств реального сектору економіки України. Такі дії призвели до ухилення від сплати податків на загальну суму 9,5 млн гривень.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 212 КК України. Досудове розслідування триває.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»