• Посилання скопійовано

Мінекономіки та ДПС оновили угоду про інформаційне співробітництво

Документом визначено чіткі механізми інформаційного обміну між Мінекономіки та ДПС, погоджено конкретні протоколи та формати, що забезпечує надійність, ефективність та високу швидкість обміну інформацією

Мінекономіки та ДПС оновили угоду про інформаційне співробітництво

6 вересня 2021 року Міністерство економіки України та Державна податкова служба України підписали оновлену Угоду про інформаційне співробітництво.

«Був зроблений черговий крок в напрямку цифрової трансформації управлінських процесів, що сприятиме підвищенню ефективності діяльності державних підприємств. Оновлення інформаційної угоди допоможе швидко оптимізувати управлінські процеси в сфері економіки. Оперативна передача актуальних та достовірних даних про підприємства дозволить  забезпечити якісну аналітику та економічний прогноз по точках росту, що необхідні для прийняття раціональних управлінських рішень», – зазначив заступник Міністра економіки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ігор Дядюра.

Документом визначено чіткі механізми інформаційного обміну між Мінекономіки та ДПС, погоджено конкретні протоколи та формати, що забезпечує надійність, ефективність та високу швидкість обміну інформацією.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Міністерство економіки України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»