• Посилання скопійовано

Бюро економічної безпеки України запустило конкурс для займання посад

У новоствореному Бюро економічної безпеки України стартували перші конкурсні процедури зі заміщення посад державної служби категорій «Б» і «В»

Бюро економічної безпеки України запустило конкурс для займання посад

У новоствореному Бюро економічної безпеки України стартували перші конкурсні процедури з заміщення посад державної служби категорій «Б» і «В». Відповідно до наказу БЕБ №9-к від 23 жовтня 2021 року, за підсумками першого конкурсу буде набрано близько 30 осіб.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву директора Бюра економічної безпеки Вадима Мельника.

Це лише перший етап масштабних заходів з добору 4 тис. фахівців, які працюватимуть у Бюро.

Коментуючи початок кадрових конкурсів, директор Бюро економічної безпеки Вадим Мельник особливо наголосив на тому, що «автоматичного» переведення працівників з інших органів до БЕБ не передбачено, отже в усіх кандидатів будуть рівні можливості проявити себе під час конкурсного відбору.

«Подаватися можуть усі, хто відповідає визначеним умовам, – і досвідчені фахівці й молоді спеціалісти. Вирішальним для конкурсної комісії стануть виключно ваші високі знання, тож не зволікайте! Випробувати свої шанси повинен кожен, хто мріє працювати у Бюро», – підкреслив Вадим Мельник, звертаючись до майбутніх співробітників.

Як зазначають у відомстві, для старту роботи органу необхідно набрати 30% кадрового складу апарату БЕБ (в абсолютних значеннях це 210 осіб, серед яких 40-60 аналітиків та детективів), що, власне, і дозволить запустити всі напрями роботи Бюро.

Напередодні першого конкурсу був затверджений склад Конкурсної комісії БЕБ, до якої увійшли три представники Ради громадського контролю при БЕБ та п’ять представників центральних органів державної влади. Конкурсну комісію очолив М.М. Штендера – начальник управління забезпечення діяльності Комісії з питань вищого корпусу державної служби Національного агентства України з питань державної служби.

***

Всі новини на тему бюро економбезпеки дивиться за посиланням

***

Читайте також: Які основні завдання та умови оплати будуть у Бюро економічної безпеки?

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»