• Посилання скопійовано

Посвідчення інспекторів праці та направлення на перевірку за QR-кодом: новації Мінекономіки

В Мінекономіки опрацювали і запускають погодження, оформлення, реєстрацію наказів, якими встановлюють нові форми і правила для посвідчення інспектора Держпраці і для направлення на перевірку

Посвідчення інспекторів праці та направлення на перевірку за QR-кодом: новації Мінекономіки

Заступник Мінекономіки Ігор Дядюра на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що фахівці в Мінекономіки опрацювали і запускають погодження, оформлення, реєстрацію наказів, якими встановлюють нові форми і правила для посвідчення інспектора Держпраці і для направлення на перевірку.

Подробиці від Дядюри: «Більше ніяких "червоних книжечок" у інспекторів, які давно звільнені. Ніяких ксерокопій. Ніяких підробок. 

Посвідчення – пластик, на кожному QR, перевірка повноважень інспектора будь ким, кому це посвідчення пред'явлено. Загублені, звільнені, всі неактивні – блокуються. 

Так само – кожне направлення на перевірку. На кожному буде QR з перевіркою через сайт. 

Немає на сайті? 

Посвідчення / направлення – недійсне. 

Ніякі ксерокопії – не працюють.»

Чекаємо на появу затверджених та зареєстрованих в Мін'юсті відповідних Наказів Мінекономіки. Про це повідомимо окремо. 

***

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»