• Посилання скопійовано

ДРС збирає пропозиції до проєкту Плану підтримки бізнесу та дерегуляції

15 червня ДРС було схвалено проєкт оновленого Плану підтримки бізнесу та дерегуляції з опрацьованими пропозиціями та зауваженнями органів влади і бізнес-спільноти

ДРС збирає пропозиції до проєкту Плану підтримки бізнесу та дерегуляції

Державна регуляторна служба України розповідає, що 15 червня 2022 року на черговому засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань дерегуляції господарської діяльності було схвалено проєкт оновленого Плану підтримки бізнесу та дерегуляції з опрацьованими пропозиціями та зауваженнями органів влади і бізнес-спільноти.

Проєкт Плану підтримки бізнесу та дерегуляції.

Пропонуємо долучатися до роботи та надавати власні пропозиції чи зауваження до 25 червня 2022 року (включно) на електронну адресу: іnform@drs.gov.ua

Чекаємо на пропозиції у форматі таблиці

Долучайтесь, будьте активними, ми почуємо кожного, адже нам важлива думка бізнесу та громадськості у такий занадто складний для усіх час!

***

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»