• Посилання скопійовано

Який день є днем узгодження грошового забезпечення при адміноскарженні?

День закінчення процедури адміністративного оскарження вважається днем узгодження грошового зобов’язання платника податків

Який день є днем узгодження грошового забезпечення при адміноскарженні?

ДПС у Львівській області звертає увагу, що згідно з нормами Податкового кодексу України процедура адміністративного оскарження закінчується:

  • днем, наступним за останнім днем строку, передбаченого для подання скарги на податкове повідомлення-рішення або будь-яке інше рішення відповідного контролюючого органу у разі, коли така скарга не була подана у зазначений строк;
  • днем отримання платником податків рішення відповідного контролюючого органу про повне задоволення скарги;
  • днем отримання платником податків рішення центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику;
  • днем звернення платника податків до контролюючого органу із заявою про розстрочення, відстрочення грошових зобов’язань, що оскаржувались.

Нагадуємо, що день закінчення процедури адміністративного оскарження вважається днем узгодження грошового зобов’язання платника податків.

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»