• Посилання скопійовано

Уряд затвердив порядок проведення державного фінаудиту окремих госпоперацій

Постанова передбачає запровадження додаткових механізмів контролю за діяльністю держпідприємств, які мають заборгованість з обслуговування та погашення кредитів (позик)

Уряд затвердив порядок проведення державного фінаудиту окремих госпоперацій

Мінфін повідомляє, що 27 вересня 2022 року на засіданні Уряду було прийнято рішення щодо затвердження порядку проведення державного фінансового аудиту окремих господарських операцій, що здійснюються суб’єктами господарювання, які мають заборгованість з обслуговування та погашення кредитів (позик), залучених під державні гарантії.

Постанова передбачає запровадження додаткових механізмів контролю за діяльністю суб’єктів господарювання державного сектору економіки, які мають заборгованість з обслуговування та погашення кредитів (позик), залучених під державні гарантії.

Прийнята постанова посилить економічну і фінансову безпеку нашої держави, а також забезпечить подальше ефективне використання державних ресурсів суб’єктами господарювання.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»