• Посилання скопійовано

ДРС просить бізнес поділитися своїми проблемами

ДРС спільно з партнерами проводить нове опитування бізнесу. Вона хоче виявити реальні та потенційні проблеми підприємців в умовах війни

ДРС просить бізнес поділитися своїми проблемами

Державна регуляторна служба України спільно з партнерами проводить нове опитування бізнесу. Нам важливо виявити реальні та потенційні проблеми підприємців в умовах війни.

За результатами цього дослідження ми разом зможемо покращити стан та розвиток економіки, наближаючи нашу спільну Перемогу.

Долучайтеся до опитування та заповнюйте анкету за посиланням до 17 листопада.

Дослідження проводиться в рамках Ініціативи для відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту України, яка реалізується Центром розвитку інновацій, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з Advanter Group у співпраці з Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Коаліцією бізнес-спільнот за модернізацію України. 

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»