• Посилання скопійовано

Відсторонення від роботи через відмову від щеплення проти COVID-19: ОАСК відкрив ще одне провадження

Окружний адмінсуд міста Києва відкрив провадження у справі щодо оскарження наказу про відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID

Відсторонення від роботи через відмову від щеплення проти COVID-19: ОАСК відкрив ще одне провадження

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом до Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України та державного секретаря Мінстратегпрому Олени Спіріної щодо оскарження наказу про відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID.

Серед вимог позову - визнати протиправним та скасувати наказ державного секретаря про відсторонення позивача, зобов’язати Мінстатегпром поновити його на роботі та стягнути з міністерства на користь позивача середній заробіток за час вимушеного прогулу.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Нагадаємо, в провадженні суду перебуває 10 позовів стосовно відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19. Йдеться про оскарження відповідних позовів Державного космічного агентства, НКРЕКП та Академії патрульної поліції.

Всі новини щодо відсторонення дивиться за посиланням.

***

Читайте також: Відсторонення працівника: чи будуть лікарняні або відпускні?

***

Джерело: Окружний адміністративний суд м. Києва

Рубрика: Право і відповідальність/Судова практика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Судова практика»