• Посилання скопійовано

Парламент заборонив зупиняти виконавче провадження зі сплати внесків до ПФ

Закон спрямовано на усунення колізії законодавчих норм у частині врегулювання особливостей звернення стягнення на майно боржника — юридичної особи.

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до статті 37 Закону України «Про виконавче провадження» (про збільшення обсягів прибуткової частини бюджетів фондів загальнообов’язкового державного соцстрахування).

Змінами в певних випадках забороняється держвиконавцю зупиняти виконавче провадження щодо рішень про стягнення заборгованості зі сплати єдиного внеску (до органів ПФ) на загальнообов’язкове соціальне страхування та заборгованості, що виникла до 1 січня 2011 року, зі сплати внесків до фондів загальнообов’язкового державного соцстрахування.

Відповідний законопроект зареєстровано під №8508.

 

Рубрика: Право і відповідальність/Законодавство

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Законодавство»