• Посилання скопійовано

Затверджено план перевірки органів ліцензування

Держрегуляторна служба повідомила про затвердження Плану перевірок додержання органами ліцензування вимог законодавства у сфері ліцензування

Затверджено план перевірки органів ліцензування

План перевірок додержання органами ліцензування вимог законодавства у сфері ліцензування затверджений Наказом ДРСУ від 19.09.2016 р. № 62.

Так, у IV кварталі 2016 року перевірять Державну архітектурно-будівельну інспекцію України, Міністерство охорони здоров’я України, Івано-Франкіську обласну державну адміністрацію, Львівську обласну державну адміністрацію.

Нагадаємо, що ДРС є спеціально уповноваженим органом з питань ліцензування і за наявності письмового звернення від бізнесу Служба може проводити позапланові перевірки органів ліцензування щодо порушення вимог законодавства у сфері ліцензування.

Повідомлення у письмовій формі підприємці можуть надіслати за адресою: 01011, Київ, вул. Арсенальна, 9/11.  

Крім того, позапланові перевірки ДРС може проводити у разі видання розпорядження про усунення порушень законодавства у сфері ліцензування з метою перевірки його виконання органом ліцензування; рішення Експертно-апеляційної ради з питань ліцензування про необхідність проведення перевірки додержання певним органом ліцензування законодавства у сфері ліцензування; за дорученням Кабінету Міністрів України.

Порядок проведення планових та позапланових перевірок додержання органами ліцензування вимог законодавства у сфері ліцензування затверджено Постановою КМУ від 16.03.2016 р. №182. 

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»