• Посилання скопійовано

Штрафи за невчасну відповідь на запит про надання документації з трансфертного ціноутворення

ДФСУ розглянула питання щодо застосування штрафних санкцій у випадку неотримання платниками податків запиту про надання документації з трансфертного ціноутворення

Штрафи за невчасну відповідь на запит про надання документації з трансфертного ціноутворення

ДФСУ у своєму листі від 20.07.2017 р. №19084/7/99-99-14-01-02-17 зазначає, що у разі ненадання платником документації з трансфертного ціноутворення або додаткової інформації (обґрунтування відповідності умов контрольованої операції принципу "витягнутої руки"), протягом 30 календарних днів з дати, вказаної поштовою службою в повідомленні про вручення із зазначенням причин невручення відповідного запиту, до платника мають бути застосовані штрафні санкції відповідно до п. 120.3 ПКУ.

Водночас, податківці нагадали, коли запит вважається надісланим (врученим). Врученим вважається запит, якщо його вручено платнику податків особисто чи його представнику, надіслано на адресу останнього відомого місцезнаходження платника податків з повідомленням про вручення або у порядку, визначеному ст. 42 ПКУ.

*** 

 Читайже також: 

Штрафні санкції у сфері трансфертного ціноутворення - 2017>>>

Трансфертне ціноутворення-2017: огляд останніх змін>>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»