• Посилання скопійовано

Місцеві органи отримують доступ до пілотного модуля перевірок

Планування проведення органами державного нагляду (контролю) заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік відбуватиметься з використанням пілотного модуля

Місцеві органи отримують доступ до пілотного модуля перевірок

Держрегуляторна служба у листі від 09.10.2018 р. №9964/0/20-18 повідомила, що у жовтні спільно з Мінекономрозвитку та Офісом ефективного регулювання було запущено пілотний модуль планування заходів державного нагляду (контролю) та збору інформації для запуску Інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю), який дозволяв центральним органам виконавчої влади -органам державного нагляду (контролю) виконати вимоги Закону та здійснити планування проведення заходів державного нагляду (контролю) на наступний плановий період.

Планування проведення органами державного нагляду (контролю) заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік також відбуватиметься з використанням пілотного модуля.

Проте цього року доопрацьований пілотний модель надасть можливість взяти участь у створенні плану проведення комплексних заходів державного нагляду (контролю) не тільки центральним органам виконавчої влади, але й обласним державним адміністраціям, обласним військово-цивільним адміністраціям, Київській міській державній адміністрації та виконавчим органам органів місцевого самоврядування.

***

Читайте також:

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»