• Посилання скопійовано

Займаєтеся діяльністю без держреєстрації: які штрафи?

За здійснення діяльності без держреєстрації накладається адмінштраф від 20 до 40 нмдг з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва та сировини чи без такої

Займаєтеся діяльністю без держреєстрації: які штрафи?

Держпраці у Кіровоградській області нагадує, що фізособа, яка провадить госпдіяльність без держреєстрації як суб'єкта господарювання або без одержання ліцензії на провадження певного виду госпдіяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону, чи без одержання дозволу, іншого документа дозвільного характеру, якщо його одержання передбачене законом, несе відповідальність згідно з ст. 164 КУпАП, а саме накладення штрафу від 20 до 40 нмдг з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва і сировини чи без такої.

Дії, передбачені ч. 1 цієї статті, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за те ж порушення, тягнуть за собою накладення штрафу від 30 до 60 нмдг з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва і сировини чи без такої.

Надання суб'єктом господарювання дозвільному органу або адміністратору недостовірної інформації щодо відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства тягне за собою накладення штрафу від 40 до 100 нмдг.

Джерело: Держпраці в Кіровоградській області

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»