• Посилання скопійовано

Вийшло чергове оновлення OPZ 1.36.8

12 січня 2017 року вийшло чергове оновлення OPZ 1.36.8

Вийшло чергове оновлення OPZ 1.36.8

Це оновлення встановлюється на ОПЗ починаючи з версії 1.36 і старше

Оновлення доступно:

На сайті OPZ.ORG.UA

На сайті Державної фіскальної служби

Оновлення входить до складу інсталяційного пакета "OPZ. Все в одному файлі".

Не забувайте після установлення оновлення перевірити "Довідник документів":

В меню "Довідники" - "Довідник документів" - або зліва поставте "пташку" відзначивши всі звіти, або виберіть всі потрібні вам звіти і відзначте їх "пташкою".

Не забудьте справа натиснути кнопку "Зберегти"!

****

Перелік змін та доповнень версія 1.36.8.0 (станом на 12.01.2017)

Нові версії документів:

На виконання наказу Міністерства фінансів України від 28.10.2016 р. №911, рішення Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.10.2016 р. № 101 «Про затвердження порядку надання Державною фіскальною службою України інформації з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про доходи фізичних осіб на запити Національного агентства з питань запобігання корупції» та запровадженням інформаційної взаємодії між ДФС та Національним агентством додано наступні форми:

- J1602701 - Запит на отримання інформації з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми доходів, нарахованих фізичним особам податковими агентами, та/або суми доходів, отриманих самозайнятими особами;

- J1702701 - Відповідь на запит «Відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми доходів, нарахованих фізичній особі податковим агентом, та/або суми доходів, отриманих самозайнятими особами, а також розмір утриманого податку з доходів фізичних осіб»

Коригування існуючих форм, шаблонів та даних:

Довідники вводу:

-spr_sti.xml - "Довідник податкових інспекцій" - станом на 12.01.2017

Джерело: OPZ.ORG.UA

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»