• Посилання скопійовано

У Києві відкрито представництво АЦСК ІДД ДФС

ДФС повідомила про відкриття представництва АЦСК ІДД ДФС

У Києві відкрито представництво АЦСК ІДД ДФС

АЦСК ІДД ДФС на своєму офіційному сайті повідомив про відкриття 6 листопада 2018 року представництва Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС за адресою: м. Київ, вул. М. Омеляновича-Павленка (Суворова), 15, каб. №11.

«Завдяки плідній співпраці Інформаційно-довідкового департаменту ДФС та Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, а також враховуючи стрімкий розвиток електронних послуг в Україні (онлайн реєстрація бізнесу, отримання допомоги при народженні дитини, подання електронної звітності тощо), 06 листопада 2018 року у приміщенні Центру надання адміністративних послуг за адресою: м. Київ, вул. М. Омеляновича-Павленка (Суворова), 15, каб. № 11, о 11 год. 00 хв. відбудеться відкриття представництва Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС», – йдеться у повідомленні.

Джерело: АЦСК ІДД ДФС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»