• Посилання скопійовано

Скасувати або заблокувати сертифікат ключа до ЕЦП від АЦСК ІДД ДФС можна і по телефону

Для скасування або блокування такого сертифікату є три шляхи: подання заяви в паперовому, електронному вигляді або у телефонному режимі. Що потрібно для останнього, розповідає ДФС у Дніпропетровській області

Скасувати або заблокувати сертифікат ключа до ЕЦП від АЦСК ІДД ДФС можна і по телефону

ДФС у Дніпропетровській області інформує, що відповідно до Регламенту Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України (далі –  АЦСК ІДД ДФС) заява в усній формі подається клієнтом (користувачем) до АЦСК ІДД ДФС засобами телефонного зв’язку за номером, який опублікований на власному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД ДФС, при цьому клієнт (користувач) повинен повідомити адміністратору реєстрації наступну інформацію:

  • ідентифікаційні дані власника кваліфікованого сертифіката;
  • ключову фразу голосової автентифікації.

Заява в усній формі приймається тільки у випадку позитивної автентифікації (збігу голосової фрази та ідентифікаційних даних користувача з інформацією в реєстрі сертифікатів).

А повний опис процедур скасування, блокування та поновлення кваліфікованого сертифіката ключа від АЦСК ІДД ДФС можна дізнатися тут.

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»