• Посилання скопійовано

Застосування токенів не може бути обов'язковим, - Дубілет

За словами Д. Дубілета, останнім часом держава почала змушувати громадян отримувати ЕЦП на «флешках» (токенах). Він вважає це неправильним

Застосування токенів не може бути обов'язковим, - Дубілет

Нагадаємо, що 23 липня 2019 року на сайті Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДФС вказувалося, що з 01.08.2019 р. клієнти АЦСК ІДД ДФС зможуть отримати електронні довірчі послуги від Надавача виключно на захищені носії ключової інформації. Згодом податківці вже передумали їх видавати. Про це ми вказували тут

Але питання необхідності їх застосування продовжує турбувати представників бізнесу. І ось наразі у своєму пості міністр Д. Дубілет у Facebook звернув увагу на цю проблему. 
«Тут мимохідь зауважу, що останнім часом держава почала змушувати громадян отримувати ЕЦП на "флешках" (токенах). Це неправильно. До цієї проблеми теж доберемося», - зазначив він.
Тож сподіваємося, що новий Уряд вирішить цю проблему та використання токенів не буде обов'язковим для всіх. 
***
Читайте також:

 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»