• Посилання скопійовано

Чому та коли АЦСК будуть видавати тільки токени?

За інформацією від М.Е.DOC, «ЦСК «Україна» має впродовж двох місяців пройти переакредитацію щодо обов’язкового надання ЕП на захищених носіях

Чому та коли АЦСК будуть видавати тільки токени?

За інформацією від М.Е.DOC, «ЦСК «Україна», як надавач електронних довірчих послуг, має впродовж двох місяців пройти переакредитацію та внести зміни до власного регламенту щодо обов’язкового надання КЕП на захищених носіях, як це передбачено відповідно до вимог законодавства.

Як буде змінюватися ситуація з КЕП на токенах у державі передбачити складно. Проте на сьогодні, згідно діючих норм, кожен КЕП має зберігатися на захищеному носії.

Від редакції: нагадаємо, що за словами Д. Дубілета, останнім часом держава почала змушувати громадян отримувати ЕЦП на «флешках» (токенах). Він вважає це неправильним. Про це ми писали тут.

***

Читайте також:

Джерело: M.E.Doc

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»