• Посилання скопійовано

Увага! ДПС оновила сервіс Е-кабінету «Стан розрахунків з бюджетом»

Відтепер у табличній частині сервісу «Стан розрахунків з бюджетом» є графа щодо назви операції

Увага! ДПС оновила сервіс Е-кабінету «Стан розрахунків з бюджетом»

Зауважимо, що офіційної інформації щодо оновлення сервісу поки що немає. Але з огляду на фактичний зміст сервісу, він змінився.

Зокрема, у табличній частині тепер міститься нова графа «Назва операції». В ній наводиться інформація щодо нарахування податку та підстави щодо цього, а також реквізити платіжки щодо сплаченого податку. Раніше цієї графи не було, а була лише графа щодо коду операцій, які були відомі тільки податківцям.

Наголосимо, що нещодавно Дубілет зацікавився питанням робити Е-кабінету. Ми про це розповідали ось тут

До того ж завтра комітет ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики проведе засідання «Круглого столу» на тему: «Е-кабінет платника податків 2.0: як зробити справді зручний, справді сервіс». Про це докладно читайте тут

 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»