• Посилання скопійовано

Майже 2,5 тисячі ФОП беруть участь у тестуванні «Дії»

На порталі держпослуг «Дія» триває бета-тестування послуг, пов’язаних із відкриттям власної справи

Майже 2,5 тисячі ФОП беруть участь у тестуванні «Дії»

Міністерство цифрової трансформації України на своїй сторінці у facebook розповідають, що на порталі державних послуг Дія триває бета-тестування послуг, пов’язаних із відкриттям власної справи.

Зараз, учасники тестування можуть зареєструватися фізичною особою підприємцем, внести зміни у свою діяльність або закрити ФОП. У тестуванні цих послуг беруть участь близько 2,5 тис. українців.

Після успішного тестування ці послуги будуть доступні кожному українцю на порталі Дія. Для того, щоб ними скористатися, потрібно буде зареєструватися у кабінеті громадянина, що знаходиться безпосередньо на порталі.

Отримання послуг пов’язаних із фізичними особами підприємцями на порталі Дія стало зручнішим. Унікальний UI/UX дизайн, що містить підказки та поради допоможе відкрити власну справу без черг та зайвих нервів. Подати документи можна за 10 хвилин, а протягом робочого дня у кабінеті громадянина можна перевірити статус заявки. Про результат надання послуги також буде повідомлено листом на електронну пошту.

Після реєстрації ФОП у кабінеті громадянина ви можете отримати виписку з Єдиного держреєстру, яка має юридичну силу. Виписку можна роздрукувати і користуватися нею як будь-яким іншим документом.

Джерело: Мінцифри

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»