• Посилання скопійовано

Увага! З 7 по 16 серпня будуть діяти окремі правила отримання ЕЦП від АЦСК ІДД ДПС

АЦСК ІДД ДПС з 7 по 16 серпня буде надавати ЕЦП фізичним особам, ФОП та юридичним особам, які нададуть паперові оригінали (або нотаріально засвідчені копії) установчих документів

Увага! З 7 по 16 серпня будуть діяти окремі правила отримання ЕЦП від АЦСК ІДД ДПС

АЦСК ІДД ДПС повідомляє, що у зв’язку з проведенням робіт щодо технічного обслуговування Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР) у період з 07 по 16 серпня 2020 року ЄДР працювати не буде (https://nais.gov.ua/article/v-ukraini-z-17-serpnya-2020-roku-zapratsyue-onovleniy-ediniy-derjavniy-reestr).

Враховуючи викладене, у період з 07 по 16 серпня 2020 року кваліфікований надавач електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС буде надавати електронні довірчі послуги у відокремлених пунктах реєстрації користувачів тільки фізичним особам, фізичним особам-підприємцям та юридичним особам, які нададуть паперові оригінали (або нотаріально засвідчені копії) установчих документів (зокрема статут юридичної особи, засновницький договір, рішення про створення юридичної особи, яка діє на підставі модельного статуту, наказ на призначення керівника тощо).

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: АЦСК ІДД ДПС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»