• Посилання скопійовано

Реєстрація юросіб та ФОП в електронній формі: зміни запрацюють з 17 серпня!

Як повідомляє Мінцифри, зміни до порядку прийому документів, які подаватимуться для держреєстрації юросіб, ФОП та громадських об'єднань, на практиці запрацюють з 17 серпня (замість запланованого 12 серпня). Вже у оновленому програмному забезпеченні ЄДР

Реєстрація юросіб та ФОП в електронній формі: зміни запрацюють з 17 серпня!

Міністерство цифрової трансформації України на своїй сторінці у facebook повідомляють, що з 12 серпня державні реєстратори та адміністратори ЦНАП отримають можливість приймати документи для реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Втім, реєстрація за такими документами здійснюватиметься з 17 серпня за допомогою нового програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Регулюється наказом Міністерства юстиції: https://minjust.gov.ua/n/22604

***

Читайте також: 

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»