• Посилання скопійовано

Первинне отримання ЕЦП: де можна це здійснити онлайн?

Онлайн ЕЦП можна отримати через ПриватБанк у ДП Дія

Первинне отримання ЕЦП: де можна це здійснити онлайн?

Міністерство цифрової трансформації України на своїй сторінці у facebook розповідає, що у середньому за місяць українці перевіряють та накладають понад 860 тис. е-підписів на платформах Мінцифри.

Накласти та перевірити електронний підпис можна на сервісах:

За допомогою Інтегрованої системи електронної ідентифікації щомісяця відбувається понад 600 тис. сеансів автентифікації в інформаційних системах, держателями яких є суб'єкти публічного та приватного права.

 

Як отримати е-підпис?

Отримати кваліфікований електронний підпис (КЕП) можна офлайн чи онлайн.

Офлайн: потрібно особисто звернутись до одного з надавачів послуги, заповнити реєстраційну форму та вказати паспортні дані й номер платника податків. Перелік надавачів електронних довірчих послуг.

Онлайн: послугу можна отримати через ПриватБанк

А ще ви можете отримати підпис у ДП Дія. Деталі тут.

Окрім цього, зовсім скоро підписати документи можна буде за допомогою Смарт-Дії, короткострокового кваліфікаційного електронного підпису в застосунку Дія.

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»