• Посилання скопійовано

Зробили онлайн-виписку з ЄДР: коли в ній відображаються дані різних держорганів?

ДП «НАІС» розповіло, як забезпечити відображення у виписці з ЄДР інформації, отриманої в порядку для інформаційної взаємодії між ЄДР та інформаційними системами держорганів

Зробили онлайн-виписку з ЄДР: коли в ній відображаються дані різних держорганів?

ДП "НАІС" розповілоло як забезпечити відображення у виписці з ЄДР інформації, отриманої в порядку інформаційної взаємодії між Єдиним державним реєстром та інформаційними системами державних органів.

Для того щоб у виписці відображалися дані про взяття на облік в органах державної влади необхідно:

  1. Дочекатися появи даних про взяття на облік в органах державної влади у модальному вікні «Результат обміну з органами влади» на відповідній дії;
  2. Виконати формування виписки після успішного завершення пункту 1 (появи у відповідному вікні даних про взяття на облік в органах державної влади).

Важливо: формування виписки можна виконати лише один раз, після формування зміст виписки не змінюється. Виписка формується у PDF форматі.

Також, зазначимо, що віднедавна було удосконалено механізм опрацювання відповідей від органів державної влади, в частині відображення на друкованих формах відомостей про взяття на облік отриманих раніше.

***

Читайте також: Новий ЄДР доопрацювали та оновили програмне забезпечення

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»