• Посилання скопійовано

Мінцифри відкрило дані документів з Реєстру будівельної діяльності

Відкрито дані про декларативні та дозвільні документи з нового Реєстру будівельної діяльності в межах реалізації Єдиної державної електронної системи в галузі містобудування України

Мінцифри відкрило дані документів з Реєстру будівельної діяльності

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Фейсбуці наголосив, що вже опубліковано дані понад 27 тисяч декларативних та дозвільних документів. За словами Федорова, в новому реєстрі даних розширено перелік полів, де вказана інформація, раніше доступна лише на папері, а також розміщено унікальні ідентифікатори, які прив'язують до об'єкта будівництва всі дозвільні документи. Крім цього, всі дані опубліковано з координатами, що дає змогу з точністю виявити об’єкт будівництва.

Міністр також зазначив, що вся інформація є актуальною, структурованою та захищеною від несанкціонованих змін. Дані щотижня публікуються в текстовому форматі Json.

Реєстр доступний на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

Дані реєстру доступні на https://bit.ly/3iOt0ba.

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»