• Посилання скопійовано

COVID-сертифікат на підставі ПЛР-тестів: новий сервіс «Дії»

У «Дії» з'явилася можливість отримати COVID-сертифікат на підставі ПЛР-тестів, але поки послуга знаходиться на стадії бета-тестування

COVID-сертифікат на підставі ПЛР-тестів: новий сервіс «Дії»

За інформацією Михайла Федорова, наразі Дія та медичні лабораторії ДІЛА, Ескулаб, Смартлаб та Дніпролаб починають бета-тестування COVID-сертифікатів на підставі ПЛР-тестів. Беріть участь і надсилайте нам свій фідбек. Реєстрація — за посиланням.

Після завершення бета-тестування в застосунку можна буде підтягнути результати ПЛР-тестів та інших українських лабораторій. Міністерство цифрової трансформації України спільно з Міністерство охорони здоров'я України та НСЗУ Національна служба здоров'я України зараз активно працює над їх підключенням. Сертифікат діятиме 72 години.

Зараз у застосунку Дія також доступні: міжнародний, “жовтий” та “зелений” внутрішні COVID-сертифікати про вакцинацію. “Жовтий” сертифікат можна отримати після однієї дози вакцини. Він діє 120 днів. А міжнародний та “зелений” діють 365 днів. Уже 5 мільйонів українців згенерували свої COVID-сертифікати.

***

Читайте також: COVID-сертифікат в «Дії» – на підставі згоди користувача: оновлення сервісу

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»