• Посилання скопійовано

Уряд дозволив інформаційну взаємодію між НСЗУ та ДПС

Під час внесення РНОКПП до електронної системи охорони здоров’я НСЗУ може звіряти цю інформацію з реєстрами ДПСУ

Уряд дозволив інформаційну взаємодію між НСЗУ та ДПС

МОЗ розповідає, що Уряд вніс зміни до “Порядку функціонування електронної системи охорони здоров’я”, затвердженого постановою від 25 квітня 2018 року. Відповідним рішенням Кабмін дозволив НСЗУ та Державній податковій службі України обмінюватися інформацією про дані, які зберігаються в реєстрах обох відомств.

Тепер під час внесення РНОКПП (реєстраційний номер облікової картки платника податків) до електронної системи охорони здоров’я НСЗУ може звіряти цю інформацію з реєстрами ДПСУ.

Таким чином, можна буде уникнути будь-яких технічних помилок та дублювання даних про особу в електронних базах.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Міністерство охорони здоров'я України

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»